Profil
 
  Jeg er født i 1957. Jeg er gift og vi har 2 børn, som min kone havde med ind i ægteskabet.

Siden 1999 har jeg interesseret mig for healing og den spirituelle verden.

Grunden til denne interesse var, at min søster fik kræft og kom i kemoterapi. Hun opsøgte en healer, som hjalp hende ved at fjerne de kraftige ubehag, som kemoterapien medførte.
Healingen havde også stor indflydelse på min søsters psyke. Da jeg havde oplevet den gavnlige virkning hos min søster, måtte jeg selv prøve healing og efter første behandling var jeg overbevist om, at det var noget for mig

Jeg er uddannet healingsterapeut hos Roots i København. Med til uddannelsen hører, at jeg har været igennem en lang selvudviklingsproces, hvor jeg har fundet mit sande jeg. Dette gør, at jeg kan adskille mig fra klienten og alle andre og hermed hjælpe og rådgive ud fra klientens behov uden at komme til at indblande mig selv og der ved komme til at hjælpe og rådgive ud fra egen erfaring eller mine ønsker. Dette gør at behandlingen bliver utrolig effektiv.

Senere har jeg taget uddannelsen til clairvoyant rådgiver hos Common Sense i Vejle.

Jeg har taget supplerende kurser både hos Roots og hos Paul Jacobs, den verdenskendte underviser i medieskab. Kurserne har foregået både i Danmark, Tyskland og på Stansted i England.

Jeg har et holistisk livssyn, det vil sige at jeg tror på at krop - sind - ånd indvirker på hinanden. Jeg tror også at vi er på Jorden for at lære noget og at vi alle er unikke, hver på vores måde.

Min spirituelle udvikling har ført mig fra et almindeligt arbejdsliv til min nuværende plads i livet, hvor jeg fuldtids beskæftiger mig med flere aspekter af den alternative verden.

Jeg er medlem af Sammenslutningen af Alternative Behandlere - SAB, Clairvoyantforeningen og Healerringen, hvilket giver klienten en tryghed for mine faglige kvalifikationer og de etiske regler jeg behandler under.